Clicky

Jump to content

Lvnatic

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Model Telefon
  Samsung galaxy note 3

Lvnatic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Voi ați citit ce am scris mai sus? Servskills nici nu au auzit de Knox!
 2. Serviceul emagului este http://www.servskills.ro care, din câte am înțeles, este service autorizat Samsung. Deci dacă ai garanție Samsung, teoretic, poți sa mergi direct la ei. Încă ceva interesant ce am aflat de la amicul meu, este ca dacă mergi la ei cu telefonul rootat și ai o defecțiune de hardware (de exemplu nu mai merge un buton sau nu mai funcționează senzorul bluetooth) ei sunt obligați sa ti-l repare, pot anula garanția doar dacă pot demonstra ca defecțiunea respectiva este cauzată de instalarea softwareului modificat. Însă din nou, politica asta fiind valabila doar la emag.
 3. Ce tine de emag da, 100% nu se verifica knox. Dacă mergi la un service specific Samsung nu știu sigur. Eu am schimbat telefonul de 2 ori și de fiecare data agentul de vânzări sa uitat la device status sa nu fie custom, când am vorbit cu el mai târziu despre knox mia spus ca prima data aude de așa ceva. Lam făcut curios și sa interesat la service, băieții de acolo la fel, nu au auzit niciodată de knox trigger.
 4. M-am împrietenit cu un băiat de la emag și l-am rugat sa se intereseze de chestia asta la service. Răspuns: nici nu au auzit de așa ceva. Intradevar au service propriu cei de la eMag dar sunt service autorizat Samsung, deci au fost instruiți personal de ei. Miau spus ca se verifica flash counterul dacă telefonul vine cu probleme de software sau alte defecte specifice kernelurilor modificate (placa de baza sau procesor ars). Counter care se poate reseta cu triangle away. Este posibil ca nici un service Samsung din România sa nu tina cont de acest trigger knox, însă cei de la emag va spun cu siguranță că nu verifica așa ceva. Eu am făcut root azi cu cf auto root.
 5. Întreb pentru ca am auzit cazuri care au fost și nu le-a zis nimeni nimic. Din experienta personala ați auzit de asemenea cazuri? Eu de exemplu am telefonul cumpărat de la eMAG, care știu ca au service propriu. Nu mi-au dat garanție Samsung.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use