Clicky

Jump to content

Mark Molnar

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Mark Molnar

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Model Telefon
  samsung s4
 1. Din pacate nu merge nici asa... un singur fisier am gasit cu .nomedia l-am sters dar problema nu dispare ... Din pacate nu merge nici asa... un singur fisier am gasit cu .nomedia l-am sters dar problema nu dispare ... Am rezolvat!!!! Am instalat app clean master .... am dat un scan ..mi-a gasit 3.4 gb junk files ....am sters tot si acum merge perfect ...si muzica si pozele se vad in galerie.
 2. Aici se vede mai clar: http://vid1265.photobucket.com/albums/jj510/poki_m/mobizen_20150520_105313.mp4
 3. Salutare! Oare stie cineva de ce nu citeste playerul "music" mp3-urile ??? Prin usb am copiat cateva mp3-uri in folderul "music" din telefon ...si miraculos playerul nu le vede... Daca folosesc app "my folder" cu el merge fara probleme...dar trebuie sa apas pe ficare melodie in parte ... Nici ca si ringtone nu pot folosi aceste mp3-uri ....efectiv nu le vede... Oare stie cineva ce se intampla ??? un de gresesc ?
 4. da e foarte interesant.... cu app quickPic merge perfect.... vede tot dar la app "galerie" nu vede numai pozele de la camera + viber se poate face ceva ?? Dar problema cu muzica cum se poate rezolva ???? nici un player nu vede trackurile si nici la ringtones nu se vad ... Mister complet....
 5. Salutare! Oare stie cineva de ce nu citeste playerul "music" mp3-urile ??? Prin usb am copiat cateva mp3-uri in folderul "music" din telefon ...si miraculos playerul nu le vede... Daca folosesc app "my folder" cu el merge fara probleme...dar trebuie sa apas pe ficare melodie in parte ... Nici ca si ringtone nu pot folosi aceste mp3-uri ....efectiv nu le vede... Oare stie cineva ce se intampla ??? un de gresesc ? Nici cu alt player nu le vede.... Am mai observat ca daca primesc o poza prin fb massenger si salvez poza pe telefon...aceasta poza nu se vede in galeria foto. (la s5 asa era ..daca primeai o poza si o salvat se vedea in folder separat instant in galerie) ca sa vizualizez poza trebuie sa ma folosesc app "my folder" si sa caut dupa ea in Downloads Nici cu alt player nu le vede.... Am mai observat ca daca primesc o poza prin fb massenger si salvez poza pe telefon...aceasta poza nu se vede in galeria foto. (la s5 asa era ..daca primeai o poza si o salvat se vedea in folder separat instant in galerie) ca sa vizualizez poza trebuie sa ma folosesc app "my folder" si sa caut dupa ea in Downloads
 6. Salutare! Ieri am facut update la android 4.4.2 (samsung s4) ....si din cate stiu eu asta este android kitkat. Ma asteptam sa se schimbe interfata dar a ramas la fel ...chiar daca la rubrica "about" arata ca am versiunea 4.4.2 Nu trebuia sa sa schimbe si interfata telefonului ? ex: filmuletele care le-am vazut eu versiunea KITKAT nu mai are rubrica de "widgets" Sau ce aduce nou 4.4.2 ??
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use