Clicky

Jump to content

liviuflorin

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Model Telefon
  Samsung Galaxy Note 3
 • Model Tabletă
  Cosmote Urban Tab 8

liviuflorin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. ...dupa ultimul update la ...GNG1, am probleme cu semnalul radio.....se aud intrerupt convorbirile telefonice, si la pictograma am o liniuta si cateodata dispare si aia.....despre 4G, ce sa mai zic, ca apare doar cand sunt in centrul orasului.... ....cu Note 2 LTE nu am nici o problema, am constant 3-4 liniute la semnal si chiar 4G, se aude foarte bine...
 2. ...si totusi de ce oare nu putem pune versiune de Cosmote Romania,si versiunea de Romania merge,pentru ca si eu am patit la fel.La firmware de Cosmote am avut un FAIL la final, si am avut tot un Kitkat dar de Cehia.
 3. Gata. am facut upgrade la 4.4.2. Tot procesul a durat foarte repede ..cred ca 5-7 minute. Nu am pierdut nimic din telefon (agenda, poze, note, muzica). Husa S-view functioneaza normal, fara nici o problema. La testul cu Antutu am obtinut 34675 puncte, in aceleeasi conditi ca inainte cu 4.3 unde am obtinut 21659 puncte.Viteza la wireless este aceeasi, ...asta depinzand de multi factori. Vizibil, de la prima fereastra se observa o tranzitie rapida intre ferestre. Per total ..este OK.
 4. Multumesc pentru raspunsul promt. Din cate am mai cautat pe alte forumuri si bloguri, nici eu nu vad de ce sa nu trec la 4.4.2. mai ales ca trecerea se face cu Kies 3 si nu pierd garantia . Probleme de functionalitate am citit ca au fost dar cam rare, si care s-au rezolvat... As mai intreba daca trebuie sa scot cardul de memorie SD extern cand fac upgradul de firmware ? Mentionez ca am facut deja un backup cu Kies ...si as trece sa fac Upgradul..
 5. Buna ziua, Am si eu un Note 3 (SM-N9005) de o saptamana, nou, achizitionat de la un magazin online din Romania (din 4 litere!), cu CSC de Czech Republic (N9005ETLDML1). L-am conectat la KIES 3 si imi zice ca este disponibila o versiune de firmware (PDA: NC2/ PHONE:NC2/ CSC:NB1 (ETL)...probabil este 4.4.2). Am citi ca daca fac upgrade de firmware la 4.4.2, nu mai pot sa revin la 4.3. Intrebarea este daca se merita sa fac upgrade de firmware la 4.4.2 sau sa stau cuminte cu 4.3. ? Am si o husa S-view, zic ei (de la magazin) ca e originala. Mai "functioneaza" husa dupa update ?.. Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use