Clicky

Jump to content

Alex Lupescu

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alex Lupescu

  1. Am mai citit astazi ceva si EFS-ul ar fi trecut de cand cu updateul la 4.3 la o noua versiune, iar 4.3-ul din cate am inteles nu ar citi versiunea veche de EFS. am dreptate ? Seara buna.
  2. Multumesc pentru raspunsuri.Update la soft nu mai pot face oficial fiindca imi detecteaza kies-ul ca a fost umblat la soft (am avut root , si am pierdut si garantia). Sa inteleg ca acum daca pun orice rom de note 2, si dupa instalarea lui mi se duce imeiul, cu un restore de efs s-ar rezolva problema ? am impresia ca daca dau din kies chestia aia cu emergency recovery sau nu mai stiu exact cum ii zice, imi baga android 4.3 dar imi strica imeiul.
  3. Salutare tuturor. Am cateva nelamuriri si am speranta ca cineva de aici ma poate ajuta. Problema sta cam asa. Am pus acum vreo 2 luni jumate pe Note 2-ul meu Tigra Rom nu mai stiu ce versiune (ultima pe atunci ). Din nefericire pt mine nu am facut backup la EFS. A mers perfect timp de o saptamana, cand i-am dat un restart si imei-ul s-a schimbat in cel cu 0049....l-am dus la service , mi l-au facut, cu android 4.1.1, si mi-au zis pe atunci ca momentan sa raman la versiunea aia. Acum vreo 2 saptamani, stand pe facebook pe telefon nu puteam si sunat, si am constatat ca s-a schimbat iar imeiul, fara nici un restart, dar de data asta am avut backup la efs si un simplu restore a rezolvat problema. Ideea e ca as vrea sa pun un 4.3 ca mi s-a luat de 4.1.1 . Credeti ca pot pune fara probleme ? Din ce cauza ar face faza cu schimbatul imeiului din senin ?
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use