Clicky

Jump to content

yugoku

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by yugoku

 1. am garantie pe el sper sa faca ceva cu el cei de acolo....din setari nu se poate face nimic oare?
 2. am instalat 4.4.2 , acum imi apare in bara de notificari HTC sync Manager si doar atat , cand intru in htc sync , la home zice ca nu am nici un dispozitiv conectat...oare ce sa fie?
 3. da , se incarca , totul merge perfect , am incercat si pe windows xp si pe windows 7 , dar din pacate nu merge cand il conectez deloc , nu vede ca am bagat nici un usb...e chair interesant , am dat si factory reset , o sa i fac upgrade la android 4.4.2 sper sa mearga asa , desi nu cred ca e o problema asta.
 4. Am si eu o intrebare. Nu pot sa conectez htc one la pc... ce trebuie sa fac? am instalat si htc sync si nimic...trebuie sa fac ceva in setari? nu este recunoscut nici ca usb multumesc.
 5. l am cumparat din romania din mall cu factura si garantie...oare trebuie sa mai astept? unde pot sa vad din ce tara e telefonul?
 6. salut am si eu un htc one neverlocked cumparat in decembrie ! nu pot sa fac update de la android 4.3 are cineva vreun raspuns concret? trebuie sa mai astept? nu am gasit nici un raspuns. multumesc
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use