Clicky

Jump to content

nicu1iancu

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by nicu1iancu

 1. Te rog, milostiveste-te cu mine si explica-mi ca la tuti.... Vad Utilizare date, dar nu stiu cum ai ajuns acolo.... Multam !
 2. Multumesc pentru promptitudine, am gasit ceea ce cautam, dar nu prea ma satisface, deoarece nu se pot face anumite restrictii si notificari ca la 3D Watchdog. Multumesc !
 3. Vladmihail recomanda My Vodafone...!!! Dar aceasta aplicatie nu cmva este doar pentru a putea verifica traficul fara a avea posibilitatea de a fi anuntat despre limita impusa de trafic si eventual blocarea acestuia la depasire de limita ??? Nu stiu daca My Vodafone face aceste lucruri, precum 3D Watchdog !!!???
 4. Salut, Am si eu un telefon cu android 4.2 si mi-a atras atentia comentariul tau despre optiunea de monitorizare a datelor consumate fara a mai necesta instalarea unei aplicatii. Te rog sa dezvolti subiectul, unde o gasesc si la ce te referi cand spui "ICS"....tinand cont ca sunt mai afon in acest domeniu !
 5. Cu scuzele de rigoare pt. tine, dar nu a fost decat o ironie la neputinta celor incompetenti ! Sper ca nu le tii parte celor de la allview (cu a mic), ca renunt la comment si ma impusc. Asta dupa ce vad "problema rezolvata".
 6. Esti tare frate !!!! Unde pe Okazii ??? Da si tu o adresa, ceva ! Parca ai zice ca gasim in ISTAMBUL ! Multumim ! Anonimule de la allview, suntem in 17-18 decembrie ! daca aveti neputinta, recunoasteti, ma ofer eu sa ma angajez in locul vostru, sa rezolv problemele ! Transmite acest mesaj managerului firmei ! Am o echipa de 4 IT-isti, cu un salariu >1500 euroi/caciula, rezolvam in locul vostru !
 7. Buna seara, Sunt nou pe aici dar cu veche manie pe cei de la Allview ! Am tras speranta ca vin cu update-ul 4.2 pentru P5 Quad la inceputul lunii, dar...pauza ! Daca i-am intrebat, au raspuns sec: "in luna decembrie", dar nu au specificat anul ! Oameni buni, suntem la jumatatea lunii, tinand cont de sarbatori si PAUZA. Am cumparat telefonul de la un magazin din Bucuresti si am comandat pe site-ul lor, husa aceea cadou, in zilele de promotie, black friday. Surpriza: mi-au cerut taxa de transport 20 lei. I-am rugat sa-mi trimita husa cadou cu un transport gratuit ce trebuia sa vina de la ei cu un alt telefon comandat direct de pe site-ul lor, pentru sotia mea. Tot imi trimitea telefonul cu transport gratuit, puteau sa puna si husa aceea cadou in acelasi pachet ! Dar SURPRIZA: SUNTEM IN ROMANIA, nu au vrut ! Drept revolta am renuntat sa mai cumpar acel telefon de pe site-ul lor, chiar daca il trimisese dejea cu cutieratul ! In alta ordine de idei, am mai multe sesizari la ei la care nu mi-au raspuns. Una ar fi ca au disparut unele aplicatii, asa din senin. Cand le-am accesat zicea ca nu sunt instalate si a trebuit sa le instalez din nou !!!
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use