Clicky

Jump to content

GelullaBarr

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About GelullaBarr

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Model Telefon
  Htc One
 1. GelullaBarr

  HTC One M9

  Apple si Samsung, dar si Sony, ar trebui sa ii dea in judecata pentru copierea "tacticilor de vanzari", adica sa pastreze acelasi design anual, doar pentru ca prima data a fost laudat.
 2. vorba unuia, daca vrei sa aflii cum va arata Galaxy S6, uita-te la S4, S5, etc. E la fel de adevarat si pentru HTC M9 si pentru Xperia Z4, probabil si LG G4. Cred ca singura noutate din acest an pe segmentul de smartphone va fi OS-ul Android pentru procesoare pe 64 de biti si procesoarele pe noua arhitectura si cam atat. Batalia va fi intre Exynos, Qualcomm si Mediatek, de fapt.
 3. GelullaBarr

  Invitatii Google Inbox

  Salut, pot oferi 2 invitatii, cui doreste
 4. GelullaBarr

  Invitație Oneplus One DISPONIBILÄ‚

  Am mai primit si eu o invitatie, tot One - 64 GB Sandstone Black, valabila inca 1 zi, iar tarile in care se livreaza acest produs sunt: Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Italy, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Taiwan, United Kingdom, and United States.
 5. GelullaBarr

  OnePlus One

  Salut, am o invitatie pentru achizitionarea unui model One Plus One - 64 GB Sandstone Black.daca intereseaza pe cineva, sa ma anunte pe drajneanugelu@yahoo.com.
×

Important Information

Terms of Use