Clicky

Jump to content

INFERNO

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by INFERNO

  1. Da, am rezolvat-o. Am fost si am luat alt router...
  2. da, dar nu azi... in primele zile a mers si wirelessul si tot...
  3. Cand dau pe Security Mode imi apare o lista cu (Disable, wep, 802.1x, wpa, wapi) pe care o dau?
  4. tot nu merge, scosei si security key-ul. ca sa il conectez fara pass. imi arata ca e conectat wirelessul dar nu merge netul pe tel...
  5. nu gasesc/stiu sa fac pasul 2... nu gasesc optiunea cu APN...
  6. Uite, asta e tot Quick Setupul de la router, exact cum il facui eu
  7. nu, deoarece acolo este conectat si tv-ul si fixul... Internetul este RDS si switchul Huawei cu fibra optica..
  8. ma refer ca am internet doar pe PC, dar daca incerc cu alt telefon sa ma conectez prin wifi, nu merge...
  9. habar nu am... unde pot vedea?
  10. habar nu am... unde pot vedea?
  11. pai da, ca daca nu il bagam... nu imi arata ca pe telefon wirelessul activ, nu mergea netul pe pc..
  12. asta e problema, ca nu stiu daca sunt corecte... sunt pe rds si am si switch de la ei si azi cumparai si un router ca sa am wifi pentru tel...
  13. AM incercat si pe un HTC EVO3D dar nici la el nu se conecteza...
  14. Salutari, am achizitionat acest telefon de pe siteul oficial allview si dupa 2 zile de folosinta, pot spune ca isi merita banii. Azi, am cumparat un router, ca sa pot sta conectat pe net si cu telefonul in casa... Problema mea este, conectez wirelessul pe tel, bag parola, imi arata ca sunt conectat pe wirelessul meu, dar cand intru pe siteuri nu merge, imi arata ca si cum nu as avea internet pe tel. Specific ca e prima oara cand utilizez android.. o seara buna
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use