Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   26.07.2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

X54

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About X54

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Model Telefon
  HTC One X
 1. Nu mai merg senzorii

  Nu. Bateria era pe la 9%, s-a oprit, apoi l-am redeschis si abia peste o ora l-am pus la incarcat (cand am ajuns acasa). Atunci mi-am dat seama ca nu mai merg senzorii si camera. L-am si resetat, dar tot nu merge.
 2. Nu mai merg senzorii

  Salut. In timp ce ma jucam pe telefon, s-a inchis brusc (bateria era epuizata). Cand l-am deschis, am observat ca mi-au disparut vreo 2 iconite de pe fundal, iar senzorii nu mai mergeau. La fel si cu camera. Cand dau pe camera, sta 2 secunde si iese brusc. Nu am timp sa fac nicio poza. Care ar putea sa fie problema?
 3. Conexiune de date deconectat

  Multumesc foarte mult. Acum merge
 4. Conexiune de date deconectat

  Am orange. Am gasit unde mi-ai zis si imi cere urmatoarele: Nume: APN: Proxy: Port: Nume utilizator: Parola: Server: MMSC: Proxy MMS: Port MMS: Protocol MMS: MCC: MNC: Tip autentificare: Tip APN: Eh, probabil, dar stii tu cum e... Primul smartphone, curiozitatea. Multumesc, am gasit setarile pe google si am completat.
 5. Conexiune de date deconectat

  Cum il pot seta?
 6. Salut. Am 50mb pe o cartela, iar cand dau pe ON la Conexiune de date mobila, imi apare Deconectat ( http://i.imgur.com/CLCKu4x.png ). Ce as putea face? Multumesc.
×

Important Information

Terms of Use