Clicky

Jump to content

Bodea

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj-Napoca
 • Model Telefon
  NOTE II

Bodea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Da, zicea ca la ESD. La ESD, pana acuma, unul a zis cu 920. Trebuie sa ma duc o data in Cluj, sa iau la rand toate service-urile, sa vad unde ies mai ieftin, ca altceva nu am ce face...
 2. Din cate am citit, la unul cu display spart, e sansa mare sa fie fisurata si placa de baza(chiar daca ea inca merge), si sa ma trezesc dupa ceva timp, ca mi se fisureaza de tot, sau nu mai merg circuitele, si dupa o iau iar de la capat. Eu tot am mai intrebat pe forumuri, ca sunt unii care au zis ca un schimb de placa de baza ar costa 700 lei (care ar fi un pret excelent pentru mine). Problema e ca niciunde nu am gasit la asa pret. Daca as da 920 lei, mai bine as mai pune 400 lei si as lua altu' , second-hand + ceva garantie.
 3. Am trimis mail la toate 3. Unul nu mi-a raspuns inca, unul nu se ocupa cu depanarea telefoanelor, iar unul mi-a zis ca o inlocuire de placa de baza + manopera, la ei, costa 920 lei, ceea ce mi se pare putin cam mult, cred.
 4. Placa de baza pentru note 2 nu am gasit doar intr-un singur magazin, la 820 lei. Nu ma incumet sa incerc eu sa schimb placa, mai bine las la cineva care chiar se pricepe.
 5. Telefonul a cazut intr-o balta. Din prostie, am incercat sa il repornesc chiar dupa ce a cazut, ceea ce i-a fost fatal.L-am dus la garantie, dar din cauza contactului cu lichid, am pierdut garantia(am crezut ca nu o sa isi dea seama, iarasi, prostie mare). L-am dus la un service, unde i s-a facut baie chimica, iar dupa s-a testat fiecare piesa de pe placa, dar fara succes(era ceva service privat, nu apartinea de Samsung sau stiu eu). Mi-au spus ca trebuie schimbata placa de baza. Initial nu am vrut, dar acum, dupa ce m-am mai gandit, vreau sa recurg la asta, sa inlocuiesc placa. Dar nu am idee cat m-ar costa. Mai inainte am trimis un mail la ceva service din Cluj(ceva mic service ce apartine de ESD) si au zis ca m-ar costa 920 lei cu tot cu manopera. Nu e cam mult? Nu stiti ceva service ca lumea in zona? Cam cat ar costa cu totul?
 6. Scuze, dar nu am stiut ca mi s-a mutat, am crezut ca nu i-am dat eu postare.
 7. Salut! Mi s-a defectat Note 2-ul si necesita o schimbare de placa de baza. Nu aveti idee cam cat m-ar costa?
 8. Salut! Mi s-a defectat Note 2-ul si necestia o inlocuire de placa de baza. Nu aveti idee cam cat m-ar costa?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use