Clicky

Jump to content

Silviu S

Gold Member
 • Posts

  924
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Silviu S

 1.    In urma cu o saptamana am primit de la un coleg de munca un iphone 6 /16g cu ecranul spart. Colegul il scapase pe jos si nu mai vroia sa il repare. Ecranul e spart dar telefonul arata foarte bine(cazut pe sticla). Initial l-am luat pentru sotie in speranta ca il repar si il foloseste ea dar ca si mine(uimitor) nu vrea iphone/ios. 

    Credeti ca are rost sa incerc sa il pun la vanzare asa cum e(ecranul nereparat) sau mai bine o las balta?  Daca alegeti prima varianta ce pret pot sa cer pentru obiectul sus mentionat ?

    

   

   Multam mult de ajutor.

 2.  Mor cand vad ca firmele care baga o caruta de bani in marketing nu inteleg ca oferirea de updateuri reprezinta un instrument mult mai puternic de promovarea a vanzarilor decat orice reclama.  Mai mult de atata fidelizarea este la ea acasa cu aceste updateuri(daca exista) .

 3. Pai cunosc jocurile de noroc:blackjack si poker.La poker pot fi mai multe versiuni de joc insa eu stiu numai de Holdem.

   

    Asta crezi tu ca inseamna sa fii angajat sau manager? Crezi ca cei care lucreaza acolo fac asta doar pentru ca ei cunosc jocul ? Asta e doar o mica picatura in un ocean. Partea de manager o cunosti, aia in care "managerizezi"  ceva ? Eu ma pricep la IT foarte bine dar nu sunt manager desi am si studii economice. 

    Cred ca vezi tare superficial treaba. Fa putina munca de documentare sa vezi ca inseamna toate cele de mai sus. Sa nu intelegi ca nu e de tine asta doar ca de unde esti acum pana unde doresti sa ajungi mai ai mult de munca si trebuie sa ai si dorinta sa inveti si sa acumulezi foarte multa informatie.

   Succes.

 4. Tu vrei sa te angajezi dar ei te vor ? Ce calitati crezi ca ai de ai ales sportul asta ? Rferitor la manager ... poti sa fi manager cu numele cel mult dupa cursuri, mai multe nu cred. Daca de ex: key account manager suna bine sa stii ca asta e numele pentru agent de vanzari banal.

 5.   Placa din laptop probabil e limitata la 150 Mbps dar nu cred ca acolo e problema ci mai degraba la puterea semnalului routerului nou(sta in acelasi loc ca fostul?). Presupun ca inainte foloseai routerul tau, poti si acum pentru teste sa il interpui intre laptop si routerul upc. 

   Referitor la placa din link pe foaie e ok dar in realitate o sa ai probleme cu : semnal si se incinge ff rau si dupa 1an si ce crapa.

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use