Clicky

Jump to content

Cozo iTz

Gold Member
 • Posts

  101
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Model Telefon
  LG Optimus L5 II

Cozo iTz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputation

 1. Powersave din advanced este dezactivata, am băgat și aplicația și tot asa face. De la ce aplicatii/e poate fi, jur ca nu-mi dau seama
 2. Am intrat și la avansate, i-am dat și u reset și nimic.
 3. N-am mai întâlnit asa ceva. Caut, dacă nu rezolv o trimit înapoi. Intre timp mai aștept sfaturi
 4. Salut. Vineri am luat de la utok tableta 701d (nu versiunea lite ) și astăzi a sosit. I-am făcut setup-ul și am observat ceva :atunci când opresc ecranul se deconectează de la rețeaua wifi și nu știu care sa fie problema. Am selectat sa mențină wifi activat în modul inactiv pe "întotdeauna" și tot asa face. Care sa fie problema? Trebuiesc făcute niște setări anume? Mulțumesc anticipat.
 5. pe amaratul de optimus l5 ii (scuze pentru dimensiune )
 6. Salut ! Vreau sa fac si eu root la telefon (LG Optimus L5 II ) si am gasit pe net programul asta : http://www.mgyun.com/en/getvroot . Vreau sa va cer parerea , e bun ? Daca nu , ce sfaturi aveti/ce imi recomandati ?
 7. salut . am si eu o problema , am uitat pin code`ul de blocare (lockscreen ) si nu mi-l mai aduc aminte ce sa fac? , ce butoane trebuiesc apasate la LG ca sa intru in recovery mode sa dau data wipe ? telefonul e lg optimus l5 ii puteti inchide am rezolvat
 8. Nova cu un wallpaper de iOS :Dsi scuze Deio , am incarcat de pe pc poza
 9. LG Optimus L5 II , LED RGB situat in butonul home , customizabil (alerte pentru mesaje , apeluri pierdute , alarma , in timpul incarcarii , descarcare aplicatii )
 10. Cum configurez Google Wallet ? Vreau sa-mi iau 2 jocuri si nu stiu cum sa configurez . Aplicatia Google Wallet este incompatibila cu telefonul meu .
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use