Clicky

Jump to content

Cozo iTz

Gold Member
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

About Cozo iTz

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Model Telefon
  LG Optimus L5 II
 1. Cozo iTz

  Poze facute cu telefonul

  Ce sa faci când te plictisești la scoala [emoji1]
 2. Powersave din advanced este dezactivata, am băgat și aplicația și tot asa face. De la ce aplicatii/e poate fi, jur ca nu-mi dau seama
 3. Am intrat și la avansate, i-am dat și u reset și nimic.
 4. N-am mai întâlnit asa ceva. Caut, dacă nu rezolv o trimit înapoi. Intre timp mai aștept sfaturi
 5. Care sa fie? ca nu am instalat decât 3 aplicații
 6. Salut. Vineri am luat de la utok tableta 701d (nu versiunea lite ) și astăzi a sosit. I-am făcut setup-ul și am observat ceva :atunci când opresc ecranul se deconectează de la rețeaua wifi și nu știu care sa fie problema. Am selectat sa mențină wifi activat în modul inactiv pe "întotdeauna" și tot asa face. Care sa fie problema? Trebuiesc făcute niște setări anume? Mulțumesc anticipat.
 7. pe amaratul de optimus l5 ii (scuze pentru dimensiune )
 8. Cozo iTz

  Root

  Salut ! Vreau sa fac si eu root la telefon (LG Optimus L5 II ) si am gasit pe net programul asta : http://www.mgyun.com/en/getvroot . Vreau sa va cer parerea , e bun ? Daca nu , ce sfaturi aveti/ce imi recomandati ?
 9. salut . am si eu o problema , am uitat pin code`ul de blocare (lockscreen ) si nu mi-l mai aduc aminte ce sa fac? , ce butoane trebuiesc apasate la LG ca sa intru in recovery mode sa dau data wipe ? telefonul e lg optimus l5 ii puteti inchide am rezolvat
 10. Nova cu un wallpaper de iOS :Dsi scuze Deio , am incarcat de pe pc poza
 11. LG Optimus L5 II , LED RGB situat in butonul home , customizabil (alerte pentru mesaje , apeluri pierdute , alarma , in timpul incarcarii , descarcare aplicatii )
 12. Cozo iTz

  Google Wallet

  Cum configurez Google Wallet ? Vreau sa-mi iau 2 jocuri si nu stiu cum sa configurez . Aplicatia Google Wallet este incompatibila cu telefonul meu .
×

Important Information

Terms of Use