Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   26.07.2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

pedro2767

Gold Member
 • Content count

  338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

pedro2767 last won the day on July 31

pedro2767 had the most liked content!

3 Followers

About pedro2767

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday July 2

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Alba Iulia
 • Model Telefon
  Galaxy S 4
 1. Poze facute cu telefonul

  Galaxy S7 edge ...Transfagarasan...Balea Lac...Manastirea Curtea de Arges ( de fapt nici nu cred ca mai este nevoie de prezentare...cred ca oricine recunoaste locatiile respective din imaginile prezentate)
 2. Poze facute cu telefonul

  Asa este...e un catel superb .
 3. Videoclip-uri facute cu telefonul

  Deoarece sunt vechi și puțin distruși de Lucky... Cumpărăm altă pereche.😁
 4. Videoclip-uri facute cu telefonul

  Galaxy S7 edge...Lucky :
 5. Poze facute cu telefonul

  Galaxy S7 edge : Din productia din acest an : si ... noul membru al familiei :
 6. Poze facute cu telefonul

  Galaxy S7 edge...Lacul Colibita :
 7. Off Topic V3

  Nu am de ce sa ma supăr Andrei... nu sunt genul de om care să mă supăr asa de repede si pentru orice... Am trecut la Volkswagen deoarece asa a fost sa fie... nu am vrut neaparat volkswagen, dorința mea era tot un Opel Corsa model mai nou decît cea care am avut-o, sau mi-ar fi placut un model de Ford Fiesta, sau Volkswagen Golf... si a fost să fie Volkswagen Golf V (benzina 1,6 FSI,distributie pe lant...) Acum... sper sa fiu mulțumit de achiziție... ca de Opel Corsa am fost foarte multumit, timp de 10 ani.
 8. Off Topic V3

  Nu e nimic cu Opel... înainte de a trece la Volkswagen am avut Opel Corsa timp de 10 ani si nu am avut absolut nici o problema cu ea... am fost foarte multumit de Opel. Am glumit in legatura cu @ DTTR...el spunea pe aici, mai în glumă mai în serios , ca Opel e Dacia neamțului...
 9. Off Topic V3

  Eu am schimbat tabara... am băgat la cap sfaturile lui @ DTTR (cum ca Opel....ðŸ˜), si am trecut de la Opel la Volkswagen ... la biroul înmatriculari , la alegerea numerelor (nu am vrut preferențiale) surpriza, domnul de la ghișeu imi prezintă niște variante, printre care :
 10. Poze facute cu telefonul

  Galaxy S7 edge :
 11. Bancuri

  Se pregateste un jaf la o banca. Intra hotii cu cagule trase pe cap. Un hot merge la casierita si-i ordona: -Tu, in genunchi si suge pu** !! Casierita spune: -Nu, nu pot. Ati venit sa luati banii, ce mai vreti? Hotul: -In genunchi si suge-o, ca te omor! Si-i pune pistolul la cap. Neavand ce face casierita isi incepe treaba...la care hotul spune: Asa nevasta, vezi ca se poate?
 12. Topic pt urari (zile de nastere,onomastice...etc)

  @samyjuanito și @Sp1tfire ...La multi ani cu sanatate.
 13. Poze facute cu telefonul

  S 7 edge ...Pensiunea Bodrogeni :
 14. Poze facute cu telefonul

  Pe la noi se numesc Garofite ...dar oficial se numesc ''Garoafa turceasca-Dianthus barbatus'' : http://www.horticultorul.ro/flori-de-apartament-gradina/garoafa-turceasca-dianthus-barbatus/
 15. Poze facute cu telefonul

  Eu am incercat , dar...asta este .Poate reusesc data viitoare.
×

Important Information

Terms of Use