Clicky

Jump to content

Szilárd Ervin Szőgyenyi

Admin
 • Content count

  3,252
 • Joined

 • Last visited

About Szilárd Ervin Szőgyenyi

 • Rank
  Admin
 • Birthday 12/22/1970

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.mobilissimo.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timișoara
 • Interests
  Telefoane, tablete, telecom și ... bucătărit!
 • Model Telefon
  Google Pixel 2 XL
 • Model Tabletă
  iPad Mini 2
 • Model Purtabil
  -

Recent Profile Visitors

2,609 profile views
 1. Probabil cardul e de vină. Nu acceptă plăți internaționale.
 2. Manhunt: UNAbomber

  Manhunt: UNAbomber Un serial de văzut! Tratează o întâmplare reală din anii '90 (chiar îmi amintesc din știri de acest nume) și prezintă munca FBI din perioada când erau în căutarea unuia dintre cei mai temuți teroriști ai vremii. Mai mult, acesta a scris "Manifesto: Industrial Society and Its Future" (PDF link), care e mai actual ca niciodată.
 3. Off Topic V3

  E prost robotul! Macar de folosea UTF8...
 4. Discovery, o continuare a seriei Star Trek care m-a dezamăgit după primele 3 episoade, dar a devenit captivant pe parcurs. De ieri Netflix a reînceput să distribuie câte un episod pe săptămână din sezonul întâi.
 5. Cum e vremea?

  Da, chiar asa!
 6. Telefon midrange

  Cel mai tare sondaj ever de pe forum! Okay, lăsând gluma la o parte ai aici un top relevant: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/votul-cititorilor-mobilissimo-ro-cel-mai-popular-telefon-midrange-din-2017-este Samsung Galaxy A5 (2017) și Huawei P10 lite (11,57% / 11,57%) Xiaomi Mi A1 (9,2%) Samsung Galaxy J5 (2017) (5,42%) Samsung Galaxy A7 (2017) (5,34%) Huawei P9 Lite 2017 (5,27%) Samsung Galaxy J7 (2017) (4,67%) Nokia 7 (2,52%) LG Q6 (2,52%) ASUS ZenFone 4 (2,45%) Samsung Galaxy A3 (2017) (2,23%) Personal recomand Galaxy A5 (2017). Baterie buna, fotografii OK si e si frumos.
 7. Poze facute cu telefonul

  Tramvai rebel, a ales o altă cale.. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
 8. Poze facute cu telefonul

  Faza e că trebuie să fac upgrade de server și e mai complicat, plus acest lucru aduce cu sine un cost lunar mai ridicat, care și așa este foarte mare deja (1000 lei). Consider că 3 imagini per sesiune încărcate sunt suficiente pentru a prezenta relevant un eveniment sau o situație inedită, iar fotografiile de excepție oricum sunt unice, deci e de prisos să încărcăm mai multe variațiuni. Dacă e vorba e un album, Google Photos e sfânt. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
 9. Topic pt urari (zile de nastere,onomastice...etc)

  Liviule ce tânăr ești! La mulți ani!
 10. Poze facute cu telefonul

  Faine fotografiile, dar cred că va trebui să punem o regulă la postarea de fotografii, că rămân fără spaţiu pe server. Zic să ne limităm la maximum 3 fotografii postate într-o singură sesiune, sau dacă e nevoie de mai multe, postaţi link către un album Google Photos. Sper să mă înţelegeţi. Mulțumesc!
 11. Poze facute cu telefonul

  Fotografie făcută cu Google Pixel 2 XL
 12. 16GB+card vs 64GB ?

  As alege memoria interna de 64GB, tocmai pe considerentele marcate de @Sp1tfire. Ultimele 4 telefoane ale mele au avut 64GB stocare interna si niciodata nu mi-a aparut mesajul ”spatiu insuficient”.
 13. Topic pt urari (zile de nastere,onomastice...etc)

  Vă foarte mulțumesc tuturor pentru urări!
 14. Sondaje Mobilissimo 2017

  Adresele la care puteți vota telefoanele, producătorii și operatorii din 2017: Sondaj telefoane high-end Sondaj telefoane midrange Sondaj operatori de telefonie mobilă Sondaj producători/ branduri de telefoane (cei importanți pe plan local) Sondaj producători/ branduri de telefoane din China (cei importanți pe plan local)
 15. Poze facute cu telefonul

  Cu Pixel, evident. [emoji1] Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
×

Important Information

Terms of Use