Clicky

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 04/27/2017 in all areas

 1. 11 points
  pedro2767

  Poze facute cu telefonul

  Galaxy S7 edge...Lucky :
 2. 11 points
  soare

  Poze facute cu telefonul

  Costinești Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
 3. 10 points
  Sp1tfire

  Funny stuff

  O poza cu@DTTR Sent from my SM-G955F using Tapatalk
 4. 10 points
  Cumătra. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
 5. 10 points
  pascaleandrei

  Poze facute cu telefonul

  Putin editate: Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S8 folosind Tapatalk
 6. 10 points
  samyjuanito

  Poze facute cu telefonul

  Asa arata jungla în Thailanda. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
 7. 10 points
  soare

  Poze facute cu telefonul

  Curcubeul [emoji304] Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
 8. 10 points
  samyjuanito

  Poze facute cu telefonul

  Câteva proaspete! Sent from my SM-N950F using Tapatalk
 9. 10 points
  pedro2767

  Poze facute cu telefonul

  Galaxy S7 edge : Din productia din acest an : si ... noul membru al familiei :
 10. 9 points
  Innoxius

  Poze facute cu telefonul

  Nilumetru. Cu el se măsura nivelul Nilului. Dar nu pentru a cunoaște cât de adânc e. Nu vă pun la concurs, vă zic eu. Nivelul Nilului determina nivelul taxelor. Nivel mic = secetă = taxe mici, nivel mare = abundență agricolă = taxe mari.
 11. 9 points
  samyjuanito

  Poze facute cu telefonul

  Ceva macro. M-am jucat ieri prin jungla puțin. Cele cu piatra, una este normala și una cu telephoto lens. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
 12. 9 points
  Innoxius

  Poze facute cu telefonul

  Daaa, mă inițiez de nu mai pot. Vorba aia, că tot sunt în zona cu pricina: Dumnezeu îți dă cât poți duce (sau ceva de genul). Eu și nevastă-mea nu mergem cu nimeni în concediu. Nici cu familia cei mai buni prieteni. Noi avem un program foarte spartan. Somn la minim, mâncare pe unde și cât apucăm, în rest umblat și văzut la maxim. Acum suntem cu un grup. Nu suportați să mergeți cu încă doi? Na, țineți câteva zeci, să vă ajungă. Frate, vorbit tare și fără rost, uitat pe pereți la masă, pus întrebări de clasa 1, stat la cumpărat toate prostiile de peste tot. Pe toate le avem. Și cireașa de pe tort, azi, după 30 minute de la plecare, una își aduce aminte că și-a lăsat la hotel CI, pașaport, viză și telefon. Asta într-o țară unde și Armata, nu doar Poliția te poate opri și controla. Și e doar ziua a doua. Bonus, Marea Galileei.
 13. 9 points
  Innoxius

  Poze facute cu telefonul

  Ce ciudat să vezi ceva cu semnul crucii și scris în arabă. În Nazaret sunt 80% arabi musulmani și restul arabi creștini. Tot din Catedrala Catolică din Nazaret, construită peste casa lui Iosif și a Mariei. Fructe de sezon Omul nu trebuie să zică nimic. Are un papagal care fluieră într-una și inevitabil te face să te uiți în direcția aia. Chiar dacă nu cumperi, faci poze de pe trotuarul opus.
 14. 9 points
  Sp1tfire

  Poze facute cu telefonul

  Apus de soare Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk
 15. 9 points
  Feri

  Off Topic V3

  La un pahar de apă cu nepotu' Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
 16. 9 points
  soare

  Poze facute cu telefonul

  Prima poza cu Nokia N73 a doua cu Galaxy S8. N73 pentru un telefon din anul 2006 face niște poze remarcabile Afară la lumina naturala buna face niște poze neașteptat de bune. O să mai incarc câteva poze făcute în trecut cu N73... Când îl foloseam [emoji3] Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk Nokia N73 cu mulți ani în urmă [emoji16]
 17. 9 points
  reflavius

  Poze facute cu telefonul

  In acest weekend, am fost intrumat de pitic, spre Lacul Gozna, o superba zi de 30.07.2017 ! Fain loc...pacat ca nu e amenajat mai bine.... Sent from my MI 5 using Tapatalk
 18. 8 points
  Sent from my Galaxy S8 using Tapatalk
 19. 8 points
  Să aveți poftă! Fotografiate cu Pixel 2 XL și lumini de studio.
 20. 8 points
  Innoxius

  Bancuri

  Un baietel de la o scoala de cartier este mutat de mama sa la o scoala cu pretentii. Pentru a fi admis, directorul vrea sa ii puna cateva intrebari, sa vada daca se incadreaza in pretentiile scolii: - Ia spune-mi baietel, cate anotimpuri sunt? - Sase! - Esti sigur? - Da, sase! - Mai gandeste-te putin... - Sase sunt...! Directorul ii spune mamei: - Doamna, mai bine il intrebati dumneavoastra, ca ca eu nu o scot la capat cu el! - Ia spune, Mihaita, cate anotimpuri sunt? il intreaba mama. - Sase, pe cuvantul meu ca sunt sase! Directorul ii spune calm mamei: - Doamna, nu il putem accepta la aceasta scoala, daca nici macar atata lucru nu stie. Dupa ce ies din biroul directorului, mama il intreaba: - Cum, mai Mihaita, sa fie sase anotimpuri? Cum sa spui asa ceva? - Mami.... eu ma dau batut! In afara de alea ale lui Vivaldi, Haydn, Ceaikovski, Glazunov, Loussier si Piazzolla, eu chiar nu mai stiu nici unul!
 21. 8 points
 22. 8 points
  Innoxius

  Poze facute cu telefonul

  Munții Șureanu. Undeva departe, după orizont, Transalpina. Undeva, mai aproape, spre stânga, Sarmizegetusa Regia.
 23. 8 points
  Innoxius

  Bancuri

  La priveghi. Un tinerel ridica glasul si intreaba: "Nu stiti care e parola la Wi-Fi aici?" Un batran sare repede ca ars: "Aveti putin respect" Tanarul: "Se scrie legat sau separat?" +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ La coada la moaste pe Dealul Mitropoliei. Doua babe uscative, rau infrigurate, se uita cu groaza la cat de lunga e coada in fata lor: "Auzi, io zic sa ne pupam una pe alta si sa plecam"
 24. 8 points
  Feri

  Bancuri

  Începutul anului școlar. Într-un liceu din America, diriginta îl prezintă clasei pe noul coleg: Sakiro Suzuki din Japonia. Începe ora: – Să vedem, cine știe cel mai mult despre istoria Americii. Cine a zis: „Libertate sau moarte!”? Tăcere de mormânt în clasă, numai Suzuki ridică mâna: – Patrick Henry, 1775, Philadelphia. – Bravo Suzuki, și cine a zis: „Țara este poporul, de aceea poporul nu poate să moară”? Suzuki: – Abraham Lincoln, 1863, Washington. Diriginta se uită peste clasă și zice: – Mi-e rușine pentru voi, Suzuki vine din Japonia și știe mai multe despre America decât voi! Din spate se aude o voce: – Pupă-mă-n fund, japonez împuțit! – Cine a zis? întreabă diriginta. Suzuki se ridică și zice: – Generalul McArthur, 1942, la Guadalcanal, și Lee Iacocca, 1982, la ședința acționarilor Chrysler. În clasă iarăși liniște, numai din spate se aude iară: – Îmi vine să vomit! Diriginta strigă: – Cine a fost nemernicul? Suzuki: – George Bush senior către Tanaka ministru japonez în timpul unei mese de serviciu, Tokio, 1991. Încă un elev se ridică și zice: – Suzuki ăsta e un rahat mare! Suzuki: – Valentino Rossi, 2002, Brazilia Superbike GP. În clasă e un haos total, diriginta leșină, se deschide ușa și intră directorul: – O adunătură de idioți mai mari ca voi n-am văzut în viața mea! Suzuki: – Traian Băsescu către Gheorghe Pogea și cei din Ministerul de Finanțe la o ședință de rectificare a bugetului și de creare a noi impozite, București, 2009.
 25. 8 points
  La cate reduceri posteaza reflavius, s-o fi zapacit si el in atatea link-uri [emoji16] Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk
 26. 8 points
  Cofetar m-am făcut!
 27. 8 points
 28. 8 points
  samyjuanito

  Poze facute cu telefonul

  Făcute astăzi una normala și una cu zoom maxim. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
 29. 8 points
  soare

  Poze facute cu telefonul

  O mică parte din Transalpina Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
 30. 8 points
  soare

  Poze facute cu telefonul

  Un foc de grătar Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
 31. 8 points
  soare

  Poze facute cu telefonul

  Albina de toamnă Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
 32. 8 points
  pascaleandrei

  Poze facute cu telefonul

  Mânăstirea Curtea de Argeș Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
 33. 8 points
  Scootch98

  Poze facute cu telefonul

  Mexic(Cancun) Mai pun cand mai fac..desi am un amarat de J1 2016.
 34. 8 points
  Innoxius

  Poze facute cu telefonul

  Norocosule, cand am fost eu era in renovare. Pe exterior. Daca DTTR vine cu castelul lui Disney, eu vin cu proprietatile din Banat ale Presedintelui. Adica un fel de President's Field.
 35. 8 points
  pedro2767

  Poze facute cu telefonul

  Galaxy S7 edge ...Transfagarasan...Balea Lac...Manastirea Curtea de Arges ( de fapt nici nu cred ca mai este nevoie de prezentare...cred ca oricine recunoaste locatiile respective din imaginile prezentate)
 36. 8 points
  Greuceanu

  Poze facute cu telefonul

  Transfăgărășan- Bâlea Lac, lacul Sf. Ana-Balvanyos,Bran- Câmpulung. Trimis de pe Galaxy Note 5 folosind Tapatalk
 37. 8 points
  Maverick

  Funny stuff

  No offence [emoji16] Sent from my iPhone using Tapatalk
 38. 8 points
  Făcute cu Sony Xperia XZ Premium
 39. 8 points
  Innoxius

  Bancuri

  Vasile si Maria in avion Vasile si Maria mergeau in fiecare an sa vada spectacolul de Ziua Aviatiei si in fiecare an Vasile era tentat sa se plimbe cu elicopterul, dar de fiecare data primea acelasi raspuns de la Maria: – Vasile, ai innebunit, 5000 de lei sunt totusi 5000 de lei! S-a intamplat mai multi ani la rand, dar anul acesta Vasile a decis: – Marie, fac 70 de ani, nu stiu cat mai traiesc si poate este ultima sansa. – Vasile, 5000 de lei sunt totusi 5000 de lei! Pilotul aude discutia si vine cu o propunere: – Pentru ca este Ziua Aviatiei, astazi va fac o reducere, amandoi la pret de unul. Iar daca pe parcursul zborului nu scoateti nici un sunet, pur si simplu nu imi dati nici un ban. De indata ce a decolat, pilotul a inceput sa faca tot felul de manevre riscante, coborari aproape de sol… Nici un sunet, intoarceri…nici un sunet…rasuciri, nimic. Dupa aterizare, pilotul se intoarce catre Vasile si spune: – Sunteti tari, dom’le, nici un sunet, sunt impresionat! Vasile, livid la fata, gaseste puterea sa ingane: – Eu…am vrut sa zic ceva cand a cazut Maria, dar totusi, 5000 de lei sunt 5000 de lei…
 40. 7 points
  pedro2767

  Poze facute cu telefonul

  Mate 10...Huda lui Papara+Cascada Sipote+Biserica din Salciua :
 41. 7 points
  pedro2767

  Poze facute cu telefonul

  Huawei Mate 10 : Lacul Belis+ Cascada Valul Miresei (Rachitele):
 42. 7 points
  Sent from my HTC 10 using Tapatalk
 43. 7 points
  Innoxius

  Bancuri

  - De ce are Liviu gresie in toata casa? - Pentru ca ii este frica de parchet.
 44. 7 points
  Innoxius

  Bancuri

  Pe patul de moarte sta intins un batran de 99 de ani, sot, tata, bunic si strabunic. I se apropie sfarsitul si in jurul lui sta toata familia: sotia, copiii, nepotii si cativa stranepoti. Toti asteptau in liniste si deodata batranul spune: -Trebuie sa va spun un secret mare! Aveam de toate: masini frumoase cu care cutreieram lumea, femei frumoase cu care ma distram, prieteni, si multi bani. Intr-o zi mi-a spus un prieten ca trebuie sa ma insor sa am o familie ca altfel nu va avea cine sa-mi dea un pahar cu apa cand voi fi pe patul de moarte. Asa m-am insurat si viata mea s-a schimbat, nu am mai umblat prin baruri si discoteci, ci am stat acasa cu sotia si ne-am uitat la seriale. Masinile le-am folosit pentru concedii cu familia si ca sa aduc copiii de la scoala. Banii s-au dus pentru familie. Si acum cand stau intins si astept moartea, stiti ce este cel mai rau dintre toate? -Ce, dragul nostru tata -NU MI-E SETE!!!
 45. 7 points
  Innoxius

  Bancuri

  - Nu te ingrijoreaza ca toti prietenii tai sunt insurati, iar tu nu esti? - Ba da, ma ingrijoreaza... dar nu mai am cum sa ii ajut!
 46. 7 points
  Innoxius

  Bancuri

  Cand sotia blonda apreciaza glumele O blonda ia cina impreuna cu sotul ei: - Auzi iubitule, mi-a spus azi un coleg de serviciu un banc cu blonde. Am ras de era sa cad jos din pat!
 47. 7 points
  Innoxius

  Poze facute cu telefonul

  Fiecare țară cu golanii ei
 48. 7 points
 49. 7 points
  Innoxius

  Mâncare, poze și sfaturi

  Dovleceii pane promisi
 50. 7 points
  Greuceanu

  Poze facute cu telefonul

  Lacul Vidraru- Valea Cu Pești. Trimis de pe Galaxy Note 5 folosind Tapatalk
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×

Important Information

Terms of Use