Clicky

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/15/2019 in all areas

 1. 2 points
  Am văzut meciul cap coadă. A fost mult prea scurt Dar au compensat Djokovic și Federer. Câștigătorul era aproape să rateze balul. Meciul Simonei a fost absolut superb.
 2. 2 points
  Pentru poze mai bune? P.S. - Nici eu n-o mai folosesc. Nu simt mare diferenta si in trecut mi s-a parut ca mai mult face probleme (notificare blocata cu processing HDR inclusiv pe aplicatia stock). Ar fi, dar poti sa incerci...
 3. 2 points
  Sunt si eu curios sa aflu solutia. Din pacate nu pot ajuta - ar fi culmea sa pun Camera P3 pe 3XL, iar pe 2 XL fiica-mea tine cu dintii de Android Pie - conservatoare, de...
 4. 1 point
  Innoxius

  Păreri Uber și Taxify

  Nu vor ajunge pentru că nu vor. E mai ușor (pentru că așa s-au învățat) să te facă la tarif cu diverse șmecherii montate sau să stea la plezneală în gări sau aeroporturi.
 5. 1 point
  Mihai

  Păreri Uber și Taxify

  Am mers cu Uber de vreo 2 ori prin București. Care taxi (clasic)? Înțeleg taximetriștii de ce sunt furioși, pentru că ei nu vor ajunge niciodată la așa ceva. Ieri am văzut și o mașină nouă a Yandex. Viitorul e aici.
 6. 1 point
  Nu prea sunt atât de multe reduceri la telefoane. Note 9 la 500 de lire este extrem de mult, în țară a fost lejer sub 3000 de lei la un moment dat. Altex are unul resigilat la 2890 și ceva de lei.
 7. 1 point
  Pentru ce? [emoji848] Trimis de pe al meu Pixel 2 XL folosind Tapatalk
 8. 1 point
  Katabxp

  Google Pixel 2 XL - Discutii generale

  Daca pun o versiune anterioara ma lasa sa fac o poza, dupa care imi spune iar sa golesc din memorie, acolo in recent nu-mi arata nimic, dupa care dau dismiss si iese din apk. Pe ultima versiune nici o poza nu pot face, imi da aia de la inceput. E acelasi lucru pt ca si daca imi face poza cu versiunea veche, oricum nu mi-o salveaza. Chiar nu mai foloseste nimeni versiunea asta de camera? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
 9. 1 point
  Prime days pe Amazon UK. Câteva printscreen-uri.
 10. 1 point
  DTTR

  Fail-uri... monumentale sau simple failuri.

  Bine ați revenit în 2014. Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk
 11. 1 point
  In rand cu lumea Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
 12. 1 point
  Innoxius

  Sportivi români / Echipe românești

  Iar eu Amândru că sunt român Oare ce or să facă toți „specialiștii“ de pe net? Cum mai dau ei cu bâta în baltă?
 13. 1 point
  Innoxius

  Păreri Uber și Taxify

  În orașul în care niște taximetriști, bărbați adevărați, au bătut un uberist. Până la urmă, parcă e mai inteligent să oferi aceleași condiții, în loc să te faci de râs în fața Guvernului.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use