Clicky

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/13/2018 in Posts

 1. 3 points
  Innoxius

  Funny stuff

  -Ți-ai luat Iphone10, mă? -Da, e prea tare. Are ecranu' ăsta mișto și are 4G și cipul ăsta mișto rău. E decât cu 18% mai ușor ca ăla vechi și are 4 inci și... auzi moșule, ai și tu o țigare?
 2. 3 points
  DTTR

  Funny stuff

  După CNP pari tânăr. Și atunci nu conteaza daca ești însurat o ba. Dacă ești PJ nici atâta. Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk
 3. 3 points
  Innoxius

  Funny stuff

  Asta nu stie ca-s om insurat?
 4. 2 points
  Eu am destul timp fara folie si nu se sgarie usor. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
 5. 2 points
  geekos

  Google Pixel 2 XL - Discutii generale

  Daca ati patit-o si nu știați de ce. https://mobilesyrup.com/2018/12/12/google-photos-no-longer-unlimited-storage-unsupported-video-files/ Mie mi-a expulzat 4 video ieri Sent from my Pixel XL using Tapatalk
 6. 1 point
  Mihai

  TV Box (din China)

  Nvidia Shield era scump și când se găsea la noi. 420 de lei costă pe la PCGarage sau QuickMobile. Se descurcă foarte bine și a primit update la Android TV 8.1 Oreo. Am găsit un fel de listă pe Reddit. Acum folosesc un Himedia Q10 Pro și sunt destul de mulțumit de TV box, dar următorul va fi cu siguranță altul sau poate voi trece la un TV 4K. Am citit pe forumul Kodi că unele dispozitive care au Widevine Level 1 vor fi încet încet băgate în black list.
 7. 1 point
  Mihai

  TV Box (din China)

  @Sp1tfire atunci un TV box chinez nu te va ajuta, cel mai bun din punctul ăsta de vedere este Mi Box (sau Mi Box S). Nu are port de rețea, are doar WiFi, dar e licențiată oficial cu DRM-ul necesar. Mai sunt niște TV box-uri cu Android care au DRM, dar nu pentru toate aplicațiile. Mi Box S este una din cele mai bune variante. Citește aici pe îndelete diferențele și variantele. Dacă nu te deranjează să folosești doar WiFi-ul care e destul de ok, alte variante de TV box-uri certificate Widevine nivel 1 nu prea sunt.
 8. 1 point
  Sp1tfire

  Oferte de retentie Vodafone

  Fac de mult pe juma de an. Eu acum doi ani am prelungit pe juma de an. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
 9. 1 point
  Florenzo1

  Google Pixel 2 XL - Discutii generale

  Mi-as dori doar o sticla dreapta, fara margini rotunjite. Marginile sa fie protejate de husa. Momentan nu am nimic pe ecran si mi-a cam frica. Exista colegi care stau asa? Fara nimic pe ecran? Cum se comporta in timp? Se zgarie usor? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
 10. 1 point
  Mihai

  Evil Genius

  M-am gândit să revitalizez clubul cu un serial (documentar) foarte, foarte interesant. Nu are multe episoade, dar după primele 2-3 vă va veni greu să renunţaţi la el. Numele e Evil Genius.
 11. 1 point
  Mihai

  TV Box (din China)

  @Sp1tfire nu recomand TV box cu Android, dar depinde la ce vrei să-l foloseşti. Fă o listă cu ce vrei să facă şi cam cât eşti dispus să dai pe el. Te ajut eu cu informaţiile adunate de mine în timp.
 12. 1 point
  DTTR

  Funny stuff

  Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk
 13. 1 point
  Mihai

  TV Box (din China)

  Nu mai poluez topicul, o să deschid un topic separat pentru TV Box. Am ales să renunț la el pentru a lua un Himedia Q10 Pro pentru că are loc de un HDD în interior (de 3.5 sau 2.5 inci).
 14. 1 point
  Mihai

  TV Box (din China)

  A sosit TV box-ul, l-am conectat la un monitor mic cu HDMI, care nu are boxe. Se mișcă bine, am trecut peste un OTA și un update manual de software (poate și din cauza rețelei de la muncă, e destul de restrictivă). Cu mici sughițuri am reușit să-l fac să funcționeze bine, dar mai am ceva de lucrat la Kodi și la SPMC (Kodi-ul preinstalat și SPMC instalat de mine din Play Store). Mai am nevoie de timp până îmi voi forma o părere mai clară, dar pe moment sunt mulțumit. Edit: am mai făcut ieri niște teste acasă și Netflix nici măcar nu merge dintr-un motiv obscur (error 0013). HBO Go merge relativ ok, deși la un TV de 42 de inci se cunoaște că e SD și nu HD Până la urmă am ajuns să-mi pară puțin rău că am ales chipset-ul ăsta, dar voi da Beelink-ul (un coleg e interesat) pentru că am găsit Himedia Q10 Pro la PCGarage la 700 de lei. Eu oricum voiam să fac un NAS/torrent server cu un oDroid, Q10 Pro are loc pentru un HDD chiar și de 3.5 inchi și va deveni un fel de server local + media player conectat direct la TV. Nici la Q10 Pro aplicațiile de streaming (Netflix/HBO Go) nu merg în HD, dar măcar acoperă restul funcționalităților pe care le vreau eu. Poate la un moment dat o să se găsească o soluție ca măcar imaginea să fie HD, chiar dacă sunetul e stereo (cum am citit că e cazul lui Zidoo X9S, dar doar cu niște modificări manuale). TV-ul va fi folosit în continuare pentru Netflix/HBO Go. Q10 Pro va primi actualizare la Nougat, există deja o versiune alfa pe net. Nici măcar nVIDIA Shield nu ar fi fost destul pentru mine, pentru că nu are cum să monteze un HDD decât pe USB, deși streaming-ul merge până la 4K pe Shield. Un HTPC cu Windows ar fi rezolvat problema cu streaming-ul pentru că pot folosi browser, dar și acolo e limitat la 720p pe Firefox/Chrome. Se pare că nu prea există nimic care să fie perfect din punctul meu de vedere, nici măcar oDroid-ul XU4 care ar fi costat cu totul peste 700 de lei.
 15. 1 point
  Mihai

  TV Box (din China)

  Da, acum e aproape 52 de euro. Nu prea merită cea cu 32 GB memorie internă, oricum voi folosi un HDD extern.
 16. 1 point
  Mihai

  TV Box (din China)

  Am dat comandă pe 21 octombrie de pe Gearbest pentru că au mărit perioada de promoție în depozitul din China cu în 10 zile. Nu mai am răbdare să aștept încă 10 zile și oricum Gearbest are opțiunea să se livreze PostNL. Am mai citit pe net, cel mai bun (până acum) e Zidoo X9S, au mai rezolvat din probleme cu ultimul firmware. Văd că și Beelink a mai rezolvat din probleme. Eu nu am nevoi atât de specifice ca pe forumul Kodi.tv, vreau doar să pot face playback la fișiere encodate cu HEVC X265. Însă Zidoo X9S pare cel mai bun, mai ales că știe FTP/NAS/NFS/Torrent (la 150 USD).
 17. 1 point
  Mihai

  TV Box (din China)

  Am căutat informații despre toate. Chipset-urile pe care le folosesc sunt mai slabe decât cele pe care le are Beelink-ul. Oare aplicațiile de streaming ca Netflix merg în rezoluția maximă? Având în vedere că Beelink GT1 e nou, e normal să mai existe mici probleme. Nu mă deranjează deloc să-mi murdăresc puțin mâinile cu root-ul. Un RPi3 ar fi bun doar pentru X264, dar nu știe să decodeze hardware HEVC. Lumea se plânge de suportul precar la Zidoo. Dacă e chiar așa problematic Beelink-ul, atunci îi pun un Linux (sper să se poată) și am terminat discuția.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use