Clicky

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/13/2018 in all areas

 1. 2 points
  Innoxius

  Bancuri

  La piata, Ion vinde un cocos frumos. Se apropie un cumparator: - Cat ceri pe el ? - Trei sute de mii. - Dar gainile, le calca? - Calca gaini, rate, gaste, curci, chiar si cainele, si porcul! - I-auzi! Pai, de ce il vinzi ? - De la o vreme se uita lung si la mine...
 2. 1 point
  @Innoxius: cred că te referi la cel de sus, aproape pe mijlocul bordului. E un afișat pentru dată, oră, temperatură + câteva lucruri gen ușă deschisă (care se vede în poză), dacă e pusă sau nu centura la pasageri, dacă presiunea în anvelope este în regulă sau nu, indicator polei sau dacă airbag-ul pasagerului este activat sau e dezactivat. Are ceva loc acolo pentru destule indicatoare.
 3. 1 point
  DTTR

  Funny stuff

  Vând discuri de frână... Sau ceva. Sent from my LG-V500 using Tapatalk
 4. 1 point
  As jubila eu, dar ma gandesc cu cat o sa creasca pretul la S9 si Note 9, ca sa recupereze baietii pierderea si nu mai jubilez @Flavius Valentin La Options ai Hide, nu trebuie sa stergi continutul.
 5. 1 point
  Sa-i dam si lui [mention=59]Innoxius[/mention] motiv sa jubileze [emoji4] https://www.phonearena.com/news/Samsung-found-guilty-of-infringing-on-4G-technology-patents-owned-by-Huawei_id101587 Sent from my SM-G955F using Tapatalk
 6. 1 point
  Am adăugat poze din interior la postarea precedentă. Mai pun una aici (3 poze per postare). Bate tare soarele și nu se vede așa de bine. Poate mai fac una doar la bord.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×

Important Information

Terms of Use