Clicky

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/03/2017 in all areas

 1. 1 point
  reflavius

  Poze facute cu telefonul

  Frumoasa dihanie, sa-ti fie alturi multa vreme ! Sent from my MI 6 using Tapatalk
 2. 1 point
  Co-autor. Între timp, leneș fiind, am făcut și plata parcării în mod automat. Deocamdată timpul standard de 30 minute dar cu gând să fac automatizare mai complexă. Sent from my LG-D855 using Tapatalk
 3. 1 point
  Este cazul de niște drepturi de autor..... Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
 4. 1 point
  Innoxius

  Off Topic V3

  Incearca la Hornbach (e peste drum de Agronomie), acolo am vazut haine de protectie. Nu stiu daca au si halate albe.
 5. 1 point
  Mihai

  LG G4 - discutii

  Și dă-i, și luptă, neicușorule. LG nu a scos decât un fel de beta Nougat în Polonia și update-ul oficial doar pentru varianta coreeană a lui G4. Acum vine cu așa ceva https://www.xda-developers.com/lg-g3-lg-g4-no-monthly-security-update/. Deja m-am pregătit să-mi deblochez bootloader-ul lui G4 și să pun un ROM modificat (cu Nougat la bază, am vreo 2 opțiuni). RUȘINICĂ, LG!
 6. 1 point
  Apelare vocală orice persoană din agendă, cu selecție mod de apelare (normal sau hands-free). Feri e cobai din nou Sent from my LG-V500 using Tapatalk
 7. 1 point
  pedro2767

  Poze facute cu telefonul

  Galaxy S7 edge...Lucky :
 8. 1 point
  Andrei P.

  Videoclip-uri facute cu telefonul

  Oarecum cu telefonul
 9. 1 point
  samyjuanito

  Videoclip-uri facute cu telefonul

  Testat zoom la note 8. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
 10. 1 point
  Innoxius

  Achiziție de mașină

  Asta cu grija asa e. Mai tineti minte basculantele Tatra, din Cehoslovacia? Aia mai batrani. Ei, la maica-mea la servici, Tatrele astea carau pamant si pietre. Conditii de santier de ala greu, pe dealuri si prin hartoape. Si avea un subaltern care cand intra in cabina se descalta de cizmele de cauciuc, sa nu bage noroi. Cand isi termina serviciul, isi spala basculanta. Toti faceau misto de el. Si face mosul cu ea 1.000.000 de km. Fara reparatii capitale. Un milion cu o basculanta de santier. Si vin cehii sa vada minunea. Verifica aia sigiliile si vad ca nu a fost schimbat nimic la motor. Faza tare a fost cand au vrut sa intre in cabina si le-a zis soferul sa se descalte Si ii dau astia drept premiu doua saptamani, cu nevasta, la Karlovy Vary, o statiune de fite, unde ajungeai numai daca erai mare scula in partid.
 11. 0 points
  Innoxius

  Funny stuff

  Eu as merge mai departe: Furtuna sa ne anunte cand are de gand sa vina. De fapt, chiar sa ocoleasca Timisoara Nașul de la CFR sa se imbrace ca un clovn si sa fie plin de clopotei, pe toate hainele Roboru' sa faca bine si sa ne anunte cu cativa ani inainte de a face un credit daca are de gand sa creasca pe perioada creditului. Si cu cat. Prostia umana sa produca un fel de fluorescenta, sa stim si noi pe cine votam. Nu doar la Sadu. Un consilier local vrea să interzică Poliţia în comună: „Noi îi plătim, şi ei ne amendează?”
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×

Important Information

Terms of Use