Clicky

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/27/2020 in all areas

 1. "Această ţară câştigă 5,8 miliarde de sterline doar din industria muzicală. Asta spre deosebire de pescuit, care a fost atât de ridicat în slăvi, dar care aduce ţării un profit de doar 1,4 miliarde. E o diferenţă importantă. Dacă sunteţi o formaţie, vă aflaţi în turneu şi vindeţi un Cd în Germania, va trebui să faceţi o declaraţie pentru TVA în Germania. Acelaşi lucru este valabil pentru Franţa, Italia, Croaţia, Belgia, Luxemburg, etc…“, adaugă Michael Barkeley, compozitor şi muzician.
  1 point
 2. Am comandat un pachet de huse pentru 7T Pro și un cablu Type-C la Type-C. Codul arată că pachetul ar veni din Germania. S-au dus zilele când puteam comanda din UK... Felicitări britanicilor pentru o treabă bine făcută. Era și un articol în care un britanic se plângea de restricțiile la călătorie de acum și de faptul că poate sta doar 90 de zile în casa de vacanță din Spania (nu mai găsesc articolul inițial, dar ĂSTA e la fel de bun).
  1 point
 3. Lesbianu

  Telefon

  Ala este un blog cu referral, in nici un caz vreun magazin online. Mars d'acilea cu propaganda!
  1 point
 4. mda.. probleme nu prea sunt, perioada de sarbatori...
  1 point
 5. Momentul in care m-am blocat la completarea "Developer Economics Survey". WTF are legatura asta cu ce dezvoltator esti? Cu ce influenteaza statistica "ce e dezvoltatorii si ce vrea ei" daca sunt fluid la gen (adica 2 ore sunt ce? si 3 ore sunt ce?) sau daca vin si inventez un gen nou, ca asa simt eu? Si cica bunicii nostri aveau o problema cu generatia noastra, pentru ca fetele fumau in fata parintilor.
  1 point
 6. Nu. http://www.anidescoala.ro/educatie/gramatica/stii-sa-scrii/greseli-frecvente/merita-sau-se-merita/ Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use