Clicky

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Feri

  Oferte, promotii, preturi speciale, noi magazine

  Oferta excelenta la SSD Kingston UV400 120GB, costa 119.64 Lei. https://altex.ro/solid-state-disk-kingston-uv400-120gb-sata3-suv400s37-120g
 3. Today
 4. Timar Marcel

  Android 8

  nu, nu am
 5. Innoxius

  Nokia 3 - cu bune si rele

  Da, Mihai, ai dreptate, dar eu nu m-am legat de el ca smartphone. Vorbesc doar pe partea de telefonie.baterie si constructie. Adica exact lucrurile ce defineau pe Nokia pe vremuri. Si invers: lucrurile care erau definite de Nokia pe vremuri. Nu e posibil sa-ti pui stampila pe un asemenea fail. "Nokia e Nokia. Calitatea constructiei, calitatea retelisticii si altele". My ass. Terminat de incarcat azi-noapte pe la ora 1. Lasat peste noapte deschis, pana la ora 7 descarcat 6% (net pornit). De la 7 pana la 17:18 asta e consumul. in 10 ore descarcat 81%, utilizat aproape in totalitate ca telefon, din care marea majoritate pe casca BT. Net doar actualizari in background la mail, mess si fb.
 6. Ba SE eGzistă! Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk
 7. Uite un telefon de luat in seama. Daca este sa aleg din ce ai pus tu mai sus si acest J5 2017, as merge pe acesta. Si eu am vandut unul asemanator cu 500 Lei acum 2-3 saptamani. La asta din anunt ai si garantie. Sau daca mai plusezi un pic poate gasesti un A5 2017 in stare buna si cu garantie. Chiar ieri am vandut telefonul fetei(A5 2017) cu 650 Lei si mai avea garantie 1 an. https://www.olx.ro/oferta/samsung-galaxy-j5-2017-gold-fullbox-IDbmKIi.html#c10983d17e
 8. Bine ai venit pe Mobilissimo @super8 In bugetul asta de 500 lei este foarte greu de ales si gasit ceva. Nokia 3 uita-l. si-a luat @Innoxius si este foarte fericit de alegere.....norocul lui este ca a fost gratuit. Pe Softpedia ti-am recomandat Redmi Note 5A, dar si ala are ecran de 5.5....si 2GB RAM Recomandabil ar fi sa cumperi un telefon cu minim 3GB RAM, dar in bugetul tau este cam greu sa gasesti asa ceva. Huawei Honor 6A pt Europa este tot cu 2GB RAM si fara amprenta. Greu de recomandat. Nu poti urca deloc bugetul? PS. Ne stim de pe Softpedia, te la sa ghicesti
 9. Mihai

  Nokia 3 - cu bune si rele

  Nokia 3 e prea jos ca dotări sau performanțe. Nokia 5 e mai ok în punctele menționate de tine, dar se pare că are lag măricel, nu pare să fie atât de bine optimizat. E păcat, la început parcă mergea mai bine (Nokia 5). S-au mers pe prea multe scurtături la Nokia 3. Există și Nokia 1, care e și mai jos ca dotări. Telefoanele astea ar fi mai bune cu Android Go.
 10. Kalman2007

  Topic pt urari (zile de nastere,onomastice...etc)

  La Mulți Ani! 😎
 11. Innoxius

  Nokia 3 - cu bune si rele

  Da, dar aia e despre firma la care lucreaza nevasta.
 12. DTTR

  Nokia 3 - cu bune si rele

  Una bună: Ai zis că a fost gratis. La portare. (Dacă bine îmi amintesc). Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk
 13. DTTR

  Discutii despre DigiCare

  Confirm că este disponibil pe Moto Z2 Play. Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk
 14. Am vrut sa spun ca n-o sa-l folosesc pt. jocuri, stat pe facebook, twitter, instagram, sa fac live-uri etc. Am nevoie de un telefon inteligent pt.: - a vorbi, - a folosi GPS-ul cand am nevoie, - intra pe internet cand sunt pe strada ca am nevoie de o informatie urgent. Asadar, ce telefon e potrivit pt. mine ? Sa tina bateria mult in stand-bay, sa nu fie gurmand cu memoria Ram si sa aiba un meniu simplu fara multe bloatware. Xiaomi Redmi 4 (4X), Xiaomi Redmi 5, Huawei Honor 6A , Nokia 5, Alcatel 3 (2018) ? Sau alt telefon ?
 15. Feri

  Android 8

  Ai cumva root? Trimis de pe al meu H4213 folosind Tapatalk
 16. Innoxius

  Nokia 3 - cu bune si rele

  Mai mult rele. Dupa prima (da, prima, za first day) zi de utilizare: tastele capacitive functioneaza cand vor ele esti sunat si ecranul ramane inchis. Trebuie sa deblochezi ca sa poti raspunde legatura cu casca BT cade cand vrea ea esti in convorbire, ai setat apel in asteptare, te suna altul si iti intra convorbirea a doua peste prima Daca mai aud pe cineva ca sunt telefoane Nokia, ele fiind "Nokia" de fapt, dau foc la ambasada. Pe bune, vreau si eu un "ceva" pe care sa-l pot folosi old way. Sa sun, sa fiu sunat, sa port o convorbire simpla. Cam ca pe vremea lui Bell. Graham Bell. De baterie nu mai vorbesc. P9 Lite, vechi de un an jumate, tine mai bine. Cam cu 30% mai bine. Si ca sa nu se supere, pun si una buna: na, ca nu stiu ce sa pun.
 17. Timar Marcel

  Android 8

  Am încercat, tot nu merge..
 18. Feri

  Android 8

  Nu. Descarci o aplicatie VPN din Google Play si cand il deschizi vei selecta ca tara Germania. Apoi te duci in meniu telefon si mai incerci actualizarea. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrzheng.supervpnfree
 19. DIGI_Helper

  Discutii despre DigiCare

  Salutare, ciprian opincariu, Momentan este disponibil serviciul VoLTE iar implementarea serviciului VoWiFi pentru acest tip de terminal mobil depinde de producator. Suntem dispusi sa oferim tot suportul necesar pentru implementarea serviciului pe cat mai multe modele de telefoane.
 20. Szilárd Ervin Szőgyenyi

  Topic pt urari (zile de nastere,onomastice...etc)

  La mulți ani @Feri!
 21. Timar Marcel

  Android 8

  aici?
 22. @Feri la mulți ani singurului forumist Mobilissimo pe care l-am întâlnit în carne și oase
 23. Innoxius

  Fail-uri... monumentale sau simple failuri.

  Barbat adevarat, ce mai. Nu ma mir ca s-a legalizat la ei bataia in familie. Adica omul are un oaspete femeie si, in loc sa-i ofere ei umbrela, o tine ca pe Crimeea, doar pentru el?
 24. reflavius

  Topic pt urari (zile de nastere,onomastice...etc)

  La Multi Ani cu Multa Sănătate! Trimis de pe al meu Mi A1 folosind Tapatalk
 25. Lamulțean lu Feri baci! Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk
 26. Greuceanu

  Topic pt urari (zile de nastere,onomastice...etc)

  La multi ani, Feri! Trimis de pe Galaxy Note 8 folosind Tapatalk
 1. Load more activity
×

Important Information

Terms of Use